Nieuws Wat hebben we bereikt in 2021

Ook dit jaar delen we graag de resultaten die we bereikt hebben met u. 2021 stond nog volop in het teken van de Corona pandemie en heeft onze activiteiten uiteraard erg beïnvloed.

Scholen werden dan weer gesloten , dan weer geopend. Hoewel het niet mogelijk was alle activiteiten zoals gepland uit te voeren hebben we toch veel bereikt en geleerd.  De aanpassingen in onze aanpak tijdens de Corona pandemie heeft ons “De Impact award” opgeleverd. Deze award is een initiatief van het CBF en Goede Doelen Nederland, voor stichtingen die op onderscheidende wijze de impact van hun werk meten en dit gebruiken om zo steeds te leren en te verbeteren.

We boden noodhulp aan 220 gezinnen in de vorm van inkomst generend activiteiten, waardoor 159 families in staat waren hun inkomsten te verbeteren.  Met ons zorg en onderwijs programma brachten we in 2021 bij 528 kinderen met een beperking en hun familie, aandacht en wat vrolijkheid en ondersteunden we ze bij een stap naar een beter toekomstperspectief.

In het afgelopen jaar hebben we ook ons project “My Name is Runa” kunnen lanceren en presenteren. Een mooi ontwikkeld kinderboek in het Bangla, voor kinderen op 20 basisscholen rond onze projecten. Ze lezen erin hoe het voor een leeftijdsgenootje is om te moeten leven met een beperking. Hoe ze gepest worden, maar ook wat hun dromen kunnen zijn en hoe ze zouden willen  samenleven. Het boekje en het lesprogramma dat we er omheen ontwikkeld hebben, helpt hen om hun hun beeld over leeftijdgenootjes met een beperking te veranderen.

Om ons jaarverslag te lezen klikt u op de foto hieronder, of download ons jaarverslag en jaarrekening. (jaarrekening met accountantsverslag)

jaarverslag / bereikt

Nieuws

4 juni 2024 Jaarverslag 2023

Met heel veel plezier delen we u hierbij de link naar ons jaarverslag. 2023 was het jaar…

Lees verder

18 juni 2024 Ben jij gelukkig?

Geluk is voor iedereen anders, maar het gevoel ontstaat van binnenuit. Vele factoren beïnvloeden je gevoel van geluk.

Lees verder