Nieuws Samenwerking Universiteit van Maastricht

Met het winnen van de “Impact prijs” startte een samenwerking van 6 maanden met junior onderzoeker Robin Aarts van de vakgroep Bedrijfskunde van de Universiteit van Maastricht.

Zij heeft ons geholpen met het concretiseren van onze impactdoelstellingen en welke veranderingen en voorwaarden er nodig zijn om deze te bereiken.

Er is een stakeholder analyse gemaakt, zodat we inzichtelijk hebben welke andere individuen en organisaties betrokken zijn bij onze doelgroep en met wie we wel / niet samenwerken.

Er zijn adviezen gegeven voor het verbeteren van ons jaarverslag en is er gekeken naar de manier waarop Niketan de projecten monitort en evalueert. De belangrijkste les hierin geleerd is denk wel het beter omschrijven van processen. Resultaten bereik je niet zomaar, daar gaat een hoop aan vooraf en het gaat vaak anders dan je had gehoopt. Echter in onze verslagen schrijven we vooral de resultaten en niet het proces met de eventuele strubbelingen. We hopen daar de komende jaren verbetering in te brengen. De eerste aanzet is vandaag gedaan met het verhaal over onze school in Dhaka.

Nieuws

4 juni 2024 Jaarverslag 2023

Met heel veel plezier delen we u hierbij de link naar ons jaarverslag. 2023 was het jaar…

Lees verder

18 juni 2024 Ben jij gelukkig?

Geluk is voor iedereen anders, maar het gevoel ontstaat van binnenuit. Vele factoren beïnvloeden je gevoel van geluk.

Lees verder