Nieuws Samenwerking Universiteit van Maastricht

Met het winnen van de “Impact prijs” startte een samenwerking van 6 maanden met junior onderzoeker Robin Aarts van de vakgroep Bedrijfskunde van de Universiteit van Maastricht.

Zij heeft ons geholpen met het concretiseren van onze impactdoelstellingen en welke veranderingen en voorwaarden er nodig zijn om deze te bereiken.

Er is een stakeholder analyse gemaakt, zodat we inzichtelijk hebben welke andere individuen en organisaties betrokken zijn bij onze doelgroep en met wie we wel / niet samenwerken.

Er zijn adviezen gegeven voor het verbeteren van ons jaarverslag en is er gekeken naar de manier waarop Niketan de projecten monitort en evalueert. De belangrijkste les hierin geleerd is denk wel het beter omschrijven van processen. Resultaten bereik je niet zomaar, daar gaat een hoop aan vooraf en het gaat vaak anders dan je had gehoopt. Echter in onze verslagen schrijven we vooral de resultaten en niet het proces met de eventuele strubbelingen. We hopen daar de komende jaren verbetering in te brengen. De eerste aanzet is vandaag gedaan met het verhaal over onze school in Dhaka.

Nieuws

11 december 2023 Hebben kinderen met een beperking ook rechten?

Kinderen hebben rechten, ze zijn tenslotte ook mensen. Alle mensenrechten gelden ook voor alle kinderen. Het maakt niet…

Lees verder

25 september 2023 Kennisdelen via een kennisplatform

Een belangrijke doelstelling voor Niketan is het delen van kennis en kunde. De afgelopen 25 jaar hebben we…

Lees verder