Nieuws Samenwerking Wilde Ganzen

Trots zijn we op de samenwerking met Wilde Ganzen. Dit jaar vermeerderen zij niet alleen de donaties voor ons zorg-onderwijs project, maar ook verdubbelen zij 100 % van de donaties die ons is geschonken voor de corona aanpak van Niketan.  Uw donatie aan Niketan is dit jaar dus dankzij Wilde Ganzen het dubbele waard.

Wilde Ganzen ondersteunt bevlogen aanpakkers in Nederland en het Zuiden met geld, advies, expertise en haar netwerk. Ook stimuleren ze de zelfredzaamheid van mensen en hun organisaties, door hen te leren hoe fondsen te werven in eigen land. Een bijdrage voor een structurele verbetering van hun situatie, nu en in de toekomst.

Het is de lokale fondsenwerver van onze partner DRRA in het afgelopen jaar gelukt om ruim 20.000 euro te werven. Ook in deze moeilijke tijden van de Corona crisis is het haar deze maand gelukt om bijna 5000 Euro lokaal te werven voor voedselpakketten.

Nieuws

25 april 2024 Ben jij gelukkig?

Geluk is voor iedereen anders, maar het gevoel ontstaat van binnenuit. Vele factoren beïnvloeden je gevoel van geluk.

Lees verder

11 december 2023 Hebben kinderen met een beperking ook rechten?

Kinderen hebben rechten, ze zijn tenslotte ook mensen. Alle mensenrechten gelden ook voor alle kinderen. Het maakt niet…

Lees verder