Nieuws Samenwerking Betty Jelier

Het werven van financiële middelen om alle activiteiten van Niketan uit te kunnen voeren, blijft onder druk staan. Het voorbereiden van voorstellen, rapporteren en uitvoeren van de projecten neemt veel tijd in beslag. Daarom heeft het bestuur besloten ondersteuning te zoeken bij de fondsenwerving.

We zijn een samenwerking aangegaan met Betty Jelier, die zelf ervaring heeft als fondsenwerver bij Wilde Ganzen, Humanitas en diverse andere kleine en grote organisaties. Betty heeft een hart voor organisaties als Niketan die zich inzetten voor de meest kwetsbaren,  vooral als het kinderen betreft. Ze helpt ons een paar uur per week, bij het selecteren van de juiste fondsen en het indienen van aanvragen. Uiteraard blijven we zelf heel nauw betrokken, maar extra steun waarmee de fondswerving professioneler en effectiever wordt is heel belangrijk voor de toekomst. Betty zal zich vooral richten op de institutionele fondsen, waar we grotere bedragen kunnen verwachten. We wensen haar veel succes.

Lees ook ons jaarverslag

Nieuws

25 april 2024 Ben jij gelukkig?

Geluk is voor iedereen anders, maar het gevoel ontstaat van binnenuit. Vele factoren beïnvloeden je gevoel van geluk.

Lees verder

11 december 2023 Hebben kinderen met een beperking ook rechten?

Kinderen hebben rechten, ze zijn tenslotte ook mensen. Alle mensenrechten gelden ook voor alle kinderen. Het maakt niet…

Lees verder