Nieuws Ondersteuning in werven particuliere donateurs

Wij vinden onze particuliere donateurs en vrijwilligers belangrijk en kunnen niet zonder hun steun.

Daarom gaan we het komende jaar in jullie investeren én op zoek naar nieuwe donateurs en vrijwilligers, want alleen samen staan we sterk en kunnen we ons werk doen.  We stellen u graag voor aan onze fondsenwerver particuliere donateurs Laxmi Mohan.

Mijn naam is Laxmi Mohan, 34 jaar en woonachtig in Stevensbeek. Na mijn HBO-V opleiding ben ik in de zorg gaan werken en als fondsenwerver bij verschillende goede doelen.

Uiteindelijk koos ik er voor om mijn toekomst op fondsenwerving voor goede doelen te richten. Hier ben ik dan ook in verder gegaan. Inmiddels heb ik al 14 jaar kennis in de fondsenwerving wereld. Nu ben ik voor Niketan aan de slag.  1 dag in de week zet ik me in om op zoek te gaan naar nieuwe donateurs, sponsoren en vrijwilligers.

Hulp is natuurlijk altijd welkom. Dus als jij een uurtje van je tijd  vrij kunt maken om te helpen, dan ben je altijd welkom!  Wij kunnen het verschil maken en de kinderen van Niketan hebben ons nodig.

Naast mijn werkzaamheden bij Niketan heb ik nog een parttime job als  Regio Coördinator Vrijwilligers  en ga ik graag op reis als ik kan. Verder heb ik een gezellig druk en sociaal goed leven.

Heb je nog vragen of ideeën? Stuur mij gerust een mail op: Laxmi@niketan.nl

donateur

Nieuws

4 juni 2024 Jaarverslag 2023

Met heel veel plezier delen we u hierbij de link naar ons jaarverslag. 2023 was het jaar…

Lees verder

24 juni 2024 Ben jij gelukkig?

Geluk is voor iedereen anders, maar het gevoel ontstaat van binnenuit. Vele factoren beïnvloeden je gevoel van geluk.

Lees verder