Help mee Word vrijwilliger

Een sponsor fietstocht naar Bangladesh of vrijwilligerswerk in Nederland. Zelf een wervingsactie starten? Je kunt zelf kiezen hoe jij je als vrijwilliger wilt inzetten!

Werken bij Niketan is werken aan een betere wereld voor kinderen en jongeren met een handicap in Bangladesh. Wij zijn een dynamische en lerende organisatie die met kennis van zaken de leefwereld van gehandicapten in Bangladesh verbetert.

Niketan is een organisatie bestaande uit professionals die zich belangeloos inzetten. We hebben regelmatig vacatures voor bestuursleden, stagiaires en vrijwilligers.

Wie wij zoeken

Wij zoeken betrokken mensen die geloven in onze aanpak en zich voor 100% willen inzetten voor onze doelstelling. Ben jij enthousiast, ondernemend en resultaatgericht? Ben je slagvaardig in een soms hectische omgeving, ben je een teamspeler en denk je in oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze vacatures zijn zeer divers: we zoeken mensen gespecialiseerd in bijvoorbeeld gezondheidszorg, para-medische zorg, speciaal onderwijs, maar ook op het gebied van marketing, ICT of communicatie. We zoeken mensen om ons in Nederland te ondersteunen of op onze projecten in Bangladesh.

Voor vrijwilligers die naar Bangladesh gaan, organiseren we diverse bijeenkomsten waarin verschillende aspecten worden besproken. Een vrijwilliger die voor langdurige tijd naar Bangladesh gaat, ondertekend voor vertrek een contract, waarin de afspraken worden vastgelegd. Bij terugkomst organiseert Niketan een evaluatiegesprek. Klachten van vrijwilligers over hun begeleiding of ervaringen worden in het bestuur nabesproken, zodat daar leer- en verbeterpunten uit gehaald kunnen worden.

Bekijk onze vacatures

Contact

Heeft u vragen? Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neem contact op met Antoinette.

info@niketan.nl 06-29043677

Al 20 jaar vrijwilliger

spotlight

Al 20 jaar kom ik om de paar jaar in Bangladesh. Vroeger bij de 5 mannen van OSA en het golfplaten schooltje in Falsatia, nu bij de meer dan 30 werknemers van DRRA en het prachtige Afroza's Place in Baniajuri. Een wereld van verschil, in meerdere opzichten.

...
— Eveline van Deventer, logopediste
Lees verder

Marianne is vrijwilliger

spotlight

Als kinderfysiotherapeut kan ik daar echt het verschil maken.

— Marianne Smits Majoor, PUM medewerker
Lees verder

Vacatures

voorzitter Niketan zoekt enthousiaste, ervaren sociaal en maatschappelijk betrokken voorzitter

De stichting Niketan zet zich al 25 jaar in voor de kwetsbare groep kinderen met meervoudige lichamelijke en/of…

Lees verder

communicatie en sociale media Bestuurder / Vrijwilliger communicatie & sociale media

Niketan zoekt een vrijwilliger communicatie & sociale media die zich wil inzetten voor kinderen met een verstandelijke beperking…

Lees verder

Fondsenwerver Help jij ons bij het werven van fondsen

Niketan zoekt een vrijwilliger fondsenwerver die zich wil inzetten voor kinderen met een verstandelijke beperking in Bangladesh Heb…

Lees verder

Vrijwilliger junior onderzoeker Ben jij de onderzoeker die wij zoeken?

Niketan zoekt een junior onderzoeker voor tevredenheid en kwaliteit onderzoek bij diverse doelgroepen binnen het werkveld van Niketan.

Lees verder

Vrijwilliger Grafische vormgeving met video skills Kom jij ons team versterken?

Niketan zoekt een creatief marketing talent die het team komt versterken om verder te bouwen aan de online…

Lees verder