Help meeWord vrijwilliger

Een sponsor fietstocht naar Bangladesh of vrijwilligerswerk in Nederland. Zelf een wervingsactie starten? Je kunt zelf kiezen hoe jij je als vrijwilliger wilt inzetten!

Werken bij Niketan is werken aan een betere wereld voor kinderen en jongeren met een handicap in Bangladesh. Wij zijn een dynamische en lerende organisatie die met kennis van zaken de leefwereld van gehandicapten in Bangladesh verbetert.

Niketan is een organisatie bestaande uit professionals die zich belangeloos inzetten. We hebben regelmatig vacatures voor bestuursleden, stagiaires en vrijwilligers.

Wie wij zoeken

Wij zoeken betrokken mensen die geloven in onze aanpak en zich voor 100% willen inzetten voor onze doelstelling. Ben jij enthousiast, ondernemend en resultaatgericht? Ben je slagvaardig in een soms hectische omgeving, ben je een teamspeler en denk je in oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze vacatures zijn zeer divers: we zoeken mensen gespecialiseerd in bijvoorbeeld gezondheidszorg, para-medische zorg, speciaal onderwijs, maar ook op het gebied van marketing, ICT of communicatie. We zoeken mensen om ons in Nederland te ondersteunen of op onze projecten in Bangladesh

Bekijk onze vacatures

Contact

Heeft u vragen? Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neem contact op met Marion.

marion@niketan.nl 015-2144876 / 06-44824764

Al 20 jaar vrijwilliger

spotlight

Al 20 jaar kom ik om de paar jaar in Bangladesh. Vroeger bij de 5 mannen van OSA en het golfplaten schooltje in Falsatia, nu bij de meer dan 30 werknemers van DRRA en het prachtige Afroza's Place in Baniajuri. Een wereld van verschil, in meerdere opzichten.

...
— Eveline van Deventer, logopediste
Lees verder

Marianne is vrijwilliger

spotlight

Als kinderfysiotherapeut kan ik daar echt het verschil maken.

— Marianne Smits Majoor, PUM medewerker
Lees verder

Vacatures

Parttime, 1 dag per week Enthousiaste ondernemende ZZP fondsenwerver

Niketan is een kleine maar degelijke organisatie met al 20 jaar ervaring in Bangladesh. Voor de dekking van…

Lees verder

Parttime, 4 uur per week Social Media expert

Niketan zoekt een energieke social media vrijwilliger, met een passie voor digital design, social platforms en online branding.

Lees verder