Nieuws Instructievideo’s over kruipen, staan en lopen.

Met trots laten we u weten dat de laatste video’s gericht op de grove motoriek klaar zijn. Het gaat om de video’s kruipen, staan en lopen. De video’s zijn gericht op ouders van kinderen met een spastische verlamming of andere complexe zorgvraag. Het leert ouders hoe ze hun kind kunnen stimuleren in hun ontwikkeling.

Al enige jaren proberen we onze opgedane kennis breder te verspreiden en zodoende meer ouders te bereiken.  Hierin zijn we geslaagd want de video’s worden door diverse organisaties in verschillende landen gebruikt en ook op YouTube weten vele ouders de filmpjes te vinden.  Een kroon op ons werk van de afgelopen 25 jaar.

Maar we zijn er nog niet. Dit jaar gaan we samen met diverse partners in Bangladesh en ter ere van ons jubileum een kennisplatform realiseren.  Een platform waar zowel ouders met kinderen met een handicap als wel zorgprofessionals terecht kunnen om kennis te halen of te delen.

Speciale dank naar de Ineke Feitz stichting voor het financieren van dit project en Marianne Smits Majoor voor het maken van de scripts en de ondersteuning bij het filmen. Ook onze dank aan Mahamuda Rahman voor het schrijven en vertalen van de scripts en het begeleiden van het hele proces.

 

 

Nieuws

7 juni 2023 Jaarverslag 2022

Met veel trots en plezier presenteren we ons jaarverslag. Elk jaar is bijzonder op zijn eigen manier, zo…

Lees verder

7 juni 2023 Evaluatie CBR-programma

Met bijna tien jaar ervaring in het implementeren van Community Based Rehabilitation (CBR), hebben DRRA en Niketan, Huib…

Lees verder