Nieuws Bestuurswisseling

We nemen afscheid van twee betrokken bestuursleden.

Na 5 jaar als penningmeester gewerkt te hebben heeft Alex van Doorn besloten zijn taken neer te leggen. Alex heeft niet alleen de boekhouding flink geprofessionaliseerd maar ook geholpen bij het opstellen van interne en externe procedures. Mede daardoor is Niketan zonder problemen gecertificeerd met het CBF keurmerk. Dankzij Alex is Niketan uitgegroeid tot een professionele organisatie waarvoor wij hem zeer erkentelijk zijn. We wensen hem dan ook veel succes in de toekomst.

De nieuwe penningmeester is Joost Kurstjens, Joost is half Nederlands, half Belg en woont in Brussel. Joost heeft een deel van zijn werkende leven als accountant voor de EU gewerkt, en hij heeft een tijd in Bangladesh gewoond en gewerkt.

Ook nemen wij afscheid van Astrid Frey, als algemeen bestuurslid praatte zij kritisch mee over de huidige en nieuwe projecten , ook keek zij kritisch mee naar de verdeling van taken binnen het bestuur. We gaan Astrid’s waakzame oog missen en wensen ook haar veel succes met haar nieuwe activiteiten.

Bent u ook iemand die kritisch naar processen kijkt en vindt u het leuk om bestuurder van Niketan te worden? Dan zijn we op zoek naar u!

Schrijf of bel Antoinette Termoshuizen ; 015-2159386 / info@niketan.nl

Nieuws

24 april 2024 Ben jij gelukkig?

Geluk is voor iedereen anders, maar het gevoel ontstaat van binnenuit. Vele factoren beïnvloeden je gevoel van geluk.

Lees verder

11 december 2023 Hebben kinderen met een beperking ook rechten?

Kinderen hebben rechten, ze zijn tenslotte ook mensen. Alle mensenrechten gelden ook voor alle kinderen. Het maakt niet…

Lees verder