NieuwsBestuurswisseling

We nemen afscheid van twee betrokken bestuursleden.

Na 5 jaar als penningmeester gewerkt te hebben heeft Alex van Doorn besloten zijn taken neer te leggen. Alex heeft niet alleen de boekhouding flink geprofessionaliseerd maar ook geholpen bij het opstellen van interne en externe procedures. Dankzij Alex is Niketan uitgegroeid tot een professionele organisatie waarvoor wij hem zeer erkentelijk zijn. We wensen hem dan ook veel succes met de volgende fase van zijn leven.

De nieuwe penningmeester is Joost Kurstjens, Joost is half Nederlands, half Belg en woont in Brussel. Joost heeft een deel van zijn werkende leven als accountant voor de EU gewerkt, en hij heeft een tijd in Bangladesh gewoond en gewerkt.

Ook hebben wij afscheid moeten nemen van Astrid Freij, als algemeen bestuurslid praatte zij kritisch mee over de huidige en nieuwe projecten , ook keek zij kritisch mee naar de verdeling van taken binnen het bestuur. We zullen Astrid haar waakzame oog missen en wensen ook haar veel succes met haar nieuwe activiteiten.

Bent u ook iemand die kritisch naar processen kijkt en vindt u het leuk om bestuurder van Niketan te worden? Dan zijn we op zoek naar u!

Schrijf of bel Antoinette Termoshuizen ; 015-2159386 / info@niketan.nl

Nieuws

11 september 2019 “Trouwen is: als een vrouw gaat huilen omdat ze bij haar familie weg moet”.

Het is één van de opmerkelijke uitspraken tijdens één van de trainingen seksuele voorlichting. De trainingen hebben er…

Lees verder

11 september 2019 U toverde een glimlach op hun gezichten!

De kinderen van de veranda school in het afgelegen Daulatpur dansen de polonaise. Het was u die de…

Lees verder