Nieuws Resultaten 2020

Ook dit jaar delen we graag onze resultaten met u. 2020 stond in het teken van de pandemie. Gelukkig kon Niketan snel schakelen,  zo hielpen we de 557 families niet alleen financieel, maar realiseerden we in de strenge Lock down ook online onderwijs.

Omdat de scholen dicht moesten blijven openden we naast de 16 bestaande, 38 extra veranda schooltjes. Op de veranda’s konden we de kinderen en hun ouders de ondersteuning blijven geven binnen de door de Bengaalse overheid opgelegde beperkingen. Behalve dat we ons zo goed mogelijk hebben aangepast, bezinnen we ons nu op hoe we ons het beste kunnen voorbereiden voor de periode als het virus weer enigszins onder controle is. De kern van het werk van Niketan is nog steeds… “Blijf zo dicht mogelijk bij de kinderen, ga uit v van de behoefte én de kracht van het individuele kind, en zoveel mogelijk de verschillende domeinen in hun omgeving te verbinden. De kracht en gezondheid van een kind met een beperking, begint niet in een centrum of op een project, maar ontstaat in samenhang met de omgeving. Onze kinderen maken hun omgeving mooier en krachtiger, zoals ook de omgeving onze kinderen helpt.

Om ons jaarverslag te lezen klikt u op de foto hieronder, of download ons jaarverslag en jaarrekening.

jaarverslag 2020Lees ook ons beleidsplan.

Nieuws

26 april 2024 Ben jij gelukkig?

Geluk is voor iedereen anders, maar het gevoel ontstaat van binnenuit. Vele factoren beïnvloeden je gevoel van geluk.

Lees verder

11 december 2023 Hebben kinderen met een beperking ook rechten?

Kinderen hebben rechten, ze zijn tenslotte ook mensen. Alle mensenrechten gelden ook voor alle kinderen. Het maakt niet…

Lees verder