Nieuws GoodWill Ambassadeurs

Met trots stellen wij u onze twee Bengaalse GoodWill Ambassadeurs voor.

GoodWill Ambassadeurs

Dinat Jahan Munni is een in Bangladesh zeer bekende zangeres en tv presentatrice, ze is getrouwd en heeft 3 kinderen. Dinat is een sociaal betrokken vrouw, ze wil graag wat terug doen voor haar land en vind dat het de hoogste tijd is dat de Bengalen zelf voor hun gehandicapte kinderen gaan zorgen.

Istiak Nasir is een stand-up comedian, hij werd bekend dankzij een talentenshow in Kolkata, India. Istiak vind het zijn morele plicht om iets te doen voor de kinderen die minder fortuinlijk zijn. Zijn neef is zwaar lichamelijk beperkt en hij weet dus van dichtbij hoe moeilijk de zorg voor kinderen met een beperking is

Beide ambassadeurs gaan ons helpen bij het werven van lokale fondsen en het verkrijgen van meer aandacht voor de rechten van kinderen met een handicap in Bangladesh.

Ook in Nederland zijn wij nog op zoek naar Goodwill ambassadeurs. Kent u iemand die zijn bekendheid graag wil inzetten om kinderen met een handicap in Bangladesh te helpen. Laat het ons dan weten.

Nieuws

27 april 2024 Ben jij gelukkig?

Geluk is voor iedereen anders, maar het gevoel ontstaat van binnenuit. Vele factoren beïnvloeden je gevoel van geluk.

Lees verder

11 december 2023 Hebben kinderen met een beperking ook rechten?

Kinderen hebben rechten, ze zijn tenslotte ook mensen. Alle mensenrechten gelden ook voor alle kinderen. Het maakt niet…

Lees verder