Nieuws Ehimoy, terugblik op een cultureel feest

Zaterdag 29 juni organiseerde Beyond Vista het cultureel evenement Ehimoy om aandacht te vragen voor het werk van Niketan.  De middag begon met een speciaal voor Niketan geschreven lied.

https://youtu.be/v8fKuagvGpo

De Ambassadeur Sheikh Mohammed Belal bedankte Niketan voor de tomeloze inzet en in het bijzonder Antoinette voor het ‘ moederen’ over 500 kinderen.  Hij vertelde hoe Niketan heeft bijgedragen om de zorg voor gehandicapte kinderen op de kaart te krijgen in Bangladesh en welke stappen de overheid de laatste jaren heeft gezet.

Ehimoy

 

Chetna Sahni Sehgal  bespeelde op betoverende wijze de sitar, de dames van dansstudio Ananda Taranga danste op klassieke traditionele Bengaalse muziek  en Aditi Saha zong een prachtig lied van Tagore.  Ook de diverse kraampjes met kleding, sieraden, henna tatoeages en hapjes liet ons voelen of we even in Bangladesh waren.

Ehimoy

Niketan wil iedereen bedanken die dit feest mogelijk heeft gemaakt, in het bijzonder de mensen van Beyond Vista, Aditi Saha en  Bedashrita Chattoraj , Khalid Raihan, Sureka Geo en alle artiesten die belangeloos hebben mee gedaan.

Ehimoy

Speciale dank ook naar de sponsoren die het feest mede mogelijk hebben gemaakt, Mr. Nahid Hasan & Shahanara Hasan, Kala consulting, Sunderban, Deshi kapsalon, de diverse Albert Heijns, Hoogvliet, Sligro en Vijay Palanichamy voor de prachtige foto’s.

Ehimoy

Nieuws

19 april 2024 Ben jij gelukkig?

Geluk is voor iedereen anders, maar het gevoel ontstaat van binnenuit. Vele factoren beïnvloeden je gevoel van geluk.

Lees verder

11 december 2023 Hebben kinderen met een beperking ook rechten?

Kinderen hebben rechten, ze zijn tenslotte ook mensen. Alle mensenrechten gelden ook voor alle kinderen. Het maakt niet…

Lees verder