NieuwsEen onvergetelijke dag

Mooie en belangrijke gebeurtenissen in het leven moet je vieren. En omdat onze gehandicapte kinderen vaak niet welkom zijn op feestjes, pakte wij eens goed uit met een ware kermis. Wat we te vieren hadden?  Het 10 jarig bestaan van woonvoorziening Afroza’s Place en het ‘verlaat’ jubileum van 20 jaar Niketan en samenwerking met DRRA.

In 2009 openden we woonvoorziening Afroza’s Place, een plek waar jongens met een complexe zorgvraag 24 uurs ondersteuning konden krijgen. Sommige jongens die in 2009 bij ons kwamen, wonen nog steeds bij ons. Anderen konden inmiddels terug  naar huis en zijn nu weer deel van het normale gezinsleven. Afroza place gaf deze getraumatiseerde  gefrustreerde jongeren een thuis en een luisterend oor. Er werd naar ze geluisterd en op hun niveau gecommuniceerd waardoor ze leerden met hun omgeving om te gaan. Door de diverse trainingen en de positieve stimulatie ontwikkelde de jongeren zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. één van de jongens verwoord het op een mooie manier: ‘toen ik hier kwam wonen, kon ik niets en was ik gek. Nu heb ik veel geleerd en ben ik een gewone jongen geworden.’

Ruim 200 kinderen en hun ouders bezochten de kermis. Zij gingen in het reuzenrad, in de boot en draaimolen. Maar deden ook mee aan koekhappen en de dans wedstrijd. Het werd een magische dag, vol plezier, dans en spanning. De foto’s hieronder vertellen u hoeveel plezier een ieder had.

kermis

kermis

kermis

kermis

Nieuws

7 september 2022 Hoog bezoek van Staatssecretaris uit Bangladesh.

In augustus bezocht de staatssecretaris van het Ministerie van Sociale Zaken uit Bangladesh, de VN in Genève en…

Lees verder

7 september 2022 Soms zit alles tegen!

Soms zit het mee, soms zit het flink tegen. Dit jaar zit het vooral tegen op onze school…

Lees verder