Nieuws Dit jaar vermeerdert Wilde Ganzen uw donatie

De lokale vrijwilligers van Niketan bezoeken iedere week een aan hun toegewezen gehandicapt kind. Ze ontlasten de  familie, helpen het kind met zijn huiswerk, of nemen het even gezellig mee het dorp in. Met een fiets kunnen ze sneller terplekke zijn en het kind vaker bezoeken.

Met slechts 120 euro kunnen we een fiets kopen en deze leasen aan de vrijwilliger, in maandelijkse bijdrage betaalt hij de fiets terug en daarmee helpen we weer een andere kind en zijn vrijwilliger.  Betaal één fiets en doneer er twee ! Uw donatie wordt vermeerdert door Wilde Ganzen.

Voor kinderen met een handicap kan een rolstoel een cruciaal hulpmiddel zijn om naar school te gaan of om onderdeel te worden van de gemeenschap. Een rolstoel is echter zo duur, dat de meeste ouders zich dat niet kunnen veroorloven. De overheid heeft 15 rolstoelen toegezegd, maar we hebben er 20 nodig. Met 200 euro kunnen we een rolstoel kopen. Betaal een rolstoel en doneer er twee ! Uw donatie wordt vermeerdert door Wilde Ganzen.

Maak uw donatie vandaag nog over op NL30ABNA0519927877 o.v.v Wilde Ganzen actie.

Nieuws

25 april 2024 Ben jij gelukkig?

Geluk is voor iedereen anders, maar het gevoel ontstaat van binnenuit. Vele factoren beïnvloeden je gevoel van geluk.

Lees verder

11 december 2023 Hebben kinderen met een beperking ook rechten?

Kinderen hebben rechten, ze zijn tenslotte ook mensen. Alle mensenrechten gelden ook voor alle kinderen. Het maakt niet…

Lees verder