Nieuws Afscheid en welkom

In januari hebben we afscheid genomen van onze lieve zorgmoeder Selena. Na 13 jaar lang 24/7 met veel liefde voor de jongeren op zorgboerderij Afroza Place gezorgd te hebben koos zij voor een nieuw avontuur in Saoedi Arabië.

Selena stond altijd met veel liefde voor haar grote bijzondere gezin klaar, ze wist de vrede in het huis te bewaren en wist naast al het huishoudelijke werk ook tijd vrij te maken voor een spelletje. Haar vertrek is een groot gemis. In maart nam ook haar man Yasin afscheid van onze zorgboerderij. Als boer werkte hij elke dag erg hard en had er veel plezier in om de jongens te trainen in het werken op de boerderij.

afscheid

Gelukkig hebben we na een uitgebreide sollicitatie procedure een nieuw echtpaar gevonden die op de zorgboerderij komt werken. De jongens speelden een belangrijke rol in de gesprekken want zij zijn tenslotte degene die elke dag met hun samenleven.  Ze gingen ieder op hun eigen manier in gesprek met de diverse kandidaten en kozen unaniem voor Lipy en Ali, een echtpaar met twee jong gehandicapte kinderen.  We wensen het gezin een mooi verblijf op onze zorgboerderij.

Nieuws

25 september 2023 Kennisdelen via een kennisplatform

Een belangrijke doelstelling voor Niketan is het delen van kennis en kunde. De afgelopen 25 jaar hebben we…

Lees verder

20 september 2023 “Stories for Inclusion”: een project ‘Learning Brief’

Dit project – een samenwerking tussen Stichting Niketan en Biblionef Nederland – is gebaseerd op de overtuiging…

Lees verder