NieuwsAfscheid en welkom

In januari hebben we afscheid genomen van onze lieve zorgmoeder Selena. Na 13 jaar lang 24/7 met veel liefde voor de jongeren op zorgboerderij Afroza Place gezorgd te hebben koos zij voor een nieuw avontuur in Saoedi Arabië.

Selena stond altijd met veel liefde voor haar grote bijzondere gezin klaar, ze wist de vrede in het huis te bewaren en wist naast al het huishoudelijke werk ook tijd vrij te maken voor een spelletje. Haar vertrek is een groot gemis. In maart nam ook haar man Yasin afscheid van onze zorgboerderij. Als boer werkte hij elke dag erg hard en had er veel plezier in om de jongens te trainen in het werken op de boerderij.

afscheid

Gelukkig hebben we na een uitgebreide sollicitatie procedure een nieuw echtpaar gevonden die op de zorgboerderij komt werken. De jongens speelden een belangrijke rol in de gesprekken want zij zijn tenslotte degene die elke dag met hun samenleven.  Ze gingen ieder op hun eigen manier in gesprek met de diverse kandidaten en kozen unaniem voor Lipy en Ali, een echtpaar met twee jong gehandicapte kinderen.  We wensen het gezin een mooi verblijf op onze zorgboerderij.

Nieuws

12 december 2022 De zon schijnt weer in onze school in Dhaka

In eerdere nieuwsbrieven vertelden wij u over de tegenslagen die we in onze school in Dhaka hadden.

Lees verder

12 december 2022 Familieleven in Bangladesh en de rol van vaders

Ik kom nu al bijna 30 jaar in Bangladesh en blijf mij verbazen over het familieleven in dit…

Lees verder